O nama

Početak poslovanja ARSENALA seže u 1994. godinu i danas usluge društva koristi više od 100 korisnika.

Stečena iskustva i nova znanja, kontinuirano obrazovanje, certifikat konzultanta za malo gospodarstvo odlična su osnova za širenje palete usluga i dizanje tih usluga na viši nivo.

Savjetovanje u financijama, porezno savjetovanje, strategija poslovanja, poslovno planiranje, stvaranje i realizacija novog poslovnog pothvata… dio su novih područja kojima desetak djelatnika ARSENALA može pomoći raznim profilima svojih korisnika na putu do uspjeha. Time smo kompletno zaokružili sve usluge i znanja potrebna za pomoć u poslovanju naših komintenata.

Ustrajemo na kvalitetnim uslugama i prvenstveno zadovoljstvu korisnika kojem ne ostavljamo ni jedan neriješeni problem, kako u poslovnim knjigama, tako ni u odnosima sa državnim organima zaduženim za praćenje poslovanja.

Koristimo moderne tehnologije, pratimo novosti, učimo, surađujemo sa institucijama u struci, članovi smo HAMAG-a, spremni smo za pomoć i suradnju sa svima kojima su potrebna naša znanja i naša paleta usluga.

Jamčimo sigurnost, kvalitetu i cjelovitu uslugu po povoljnoj cijeni koju ćemo zajedno oblikovati.
Naš tim čine obrazovani stručnjaci te vanjski suradnici:sveučilišni profesori, odvjetnici, i iskusni stručnjaci iz sektora bankarstva.

Javite se s povjerenjem!

Kvalitetu usluge garantiraju naši certificirani konzultanati HAMAG INVEST-a.